Όλο και περισσότερα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη θυελλώδη παράνομη σχέση του Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα. Λίγα έχουν μείνει στη φαντασία του κόσμου από το άτακτο ζευγάρι, με τα μηνύματα που αντάλλαξαν να δείχνουν το πάθος που επικρατούσε το διάστημα που διατηρούσαν τη σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε και συναντήσεις στο σπίτι της Σέρβας τραγουδίστριας. Εκείνη φοβόταν μην τους δουν αδιάκριτα μάτια και έτσι ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ πήγε στο σπίτι της στο ντεντίνιε. Μόνο που έγινε ένα… ατύχημα. Τον είδαν οι κόρες της.

Η δικαιολογία που βρήκε η Καρλέουσα, ήταν πως ο Βράνιες «είναι ο γιατρός και ήρθε για να με εξετάσει». Εκείνο το διάστημα η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αυτή η δικαιολογία θα φαινόταν ως η πλέον πειστική.

Μάλιστα, μία πηγή που μίλησε σε Μέσο της Βοσνίας, ανέφερε ότι «για τη Γελένα σήμαιναν πολλά η προσοχή και η στήριξη από τον Βράνιες. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να φανταστούν ποιος ήταν ο Βράνιες, πίστευαν ότι είναι ο γιατρός της μαμάς τους». Επίσης, αναφέρεται πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης δεν ήταν πολύ χαρούμενος για τις συναντήσεις στο σπίτι της αγαπημένης του, αλλά λόγω της υγείας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Μάλιστα, οι… αμαρτίες, φέρεται να γίνονταν στο διπλό κρεβάτι της Καρλέουσα, το οποίο ήταν άδειο από τον σύζυγό της, Ντούσκο Τόσιτς, καθώς εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στην Τουρκία.