Ο Ρουί Βιτόρια, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι οι «αετοί» δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκείνος θέλει να δει την ομάδα του να κλείνει νικηφόρα τον όμιλο.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ένωση ο προπονητής της Μπενφίκα μιλώντας για το κίνητρο των παικτών του, σχολίασε: «Θέλουμε να νικήσουμε το αυριανό ματς, για να κλείσουμε τον όμιλο με μια νίκη και να πάρουμε άλλα 3 εκατ. ευρώ. Αυτό μας δίνει κίνητρο, το πρεστίζ του να θέλεις να κερδίζεις. Μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στο Europa League. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Όσον αφορά το Europa League και τη συνέχεια της ομάδας του εκεί, υπογράμμισε: «Είναι μια πραγματικότητα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Champions League και οδηγούμαστε στο Europa League. Είναι μια διοργάνωση απαιτητική. Πάμε με μεγάλη φιλοδοξία, αλλά ακόμα είμαστε μακριά. Θα έχουμε έναν σημαντικό κύκλο αγώνων εντός των συνόρων μέχρι τότε και εξαρτάται και από την κλήρωση».

Για τους τραυματίες, υποστήριξε: «Ο Σάλβιο είναι εκτός. Για τους Ζόνας και Φέισα θα δούμε αύριο».

Τέλος, αναφορικά με το αν ο ταλαντούχος Ζοάο Φέλιξ (που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου) θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, δήλωσε: «Είναι πιθανό, αλλά θα πάρω την απόφασή μου αύριο. Το γεγονός ότι είναι εδώ, στη συνέντευξη Τύπου, δεν σημαίνει ότι θα είναι και στην αρχική ενδεκάδα».

Πηγή: gazzetta.gr