«Κλεισμένη» θεωρείται η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, αλλά όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, έχει προκύψει ένα σοβαρό εμπόδιο για να ολοκληρωθεί άμεσα και τυπικά. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεπεραστεί…

Σύμφωνα με την «A’ Bola», ο διεθνής με την Ελπίδων της Γερμανίας γκολκίπερ, δεν μπορεί να «πετάξει» στη Λισαβόνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καθώς δεν μπορεί να φύγει εκτός Ελλάδας, λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο με τον «Όντι», ο οποίος είναι φαντάρος αυτήν την περίοδο, είναι απαραίτητο να πάρει στα χέρια του ένα έγγραφο, μέσω του οποίου θα εξασφαλίσει σχετική άδεια για να ταξιδέψει εκτός χώρας. Αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Πορτογαλία.

Πάντως, ο 23χρονος πορτιέρε δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή πρωινή προπόνηση του «τριφυλλιού», κάτι που ίσως να συνδέεται με τη μεταγραφή τους στην Μπενφίκα.