Δεν μπορούν να χωνέψουν τη διαιτητική αντιμετώπιση που είχαν στη Μπάγερν Μονάχου από τον Κασάι και τους βοηθούς στον χθεσινό προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βαυαροί είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και δεν δίστασαν να τα εκφράσουν.

Οι Ούγγρος Κασάι χαρίστηκε τουλάχιστον τρεις φορές στον Κασεμίρο της ισπανικής ομάδας, στον οποίον δεν έβγαλε ποτέ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αντίθετα απέβαλε λανθασμένα τον Βιδάλ στο 84’, ενώ ο Χιλιανός πήρε καθαρά την μπάλα από τον Ίσκο, ενώ τόσο το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 104’, που έκανε το 2-2 όσο και αυτό του Πορτογάλου στο 109’, με το οποίο έγινε το 3-2 ήταν οφσάιντ. Πόσο να αντέξουν;

Μετά τη λήξη του αγώνα έκαναν «ντου» στον χώρο των διαιτητών, στα αποδυτήρια, για να διαμαρτυρηθούν στον Ούγγρο ρέφερι! Περισσότερο νευριασμένοι από τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ήταν οι Αρτούρο Βιδάλ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Τιάγκο Αλκάνταρα. Μάλιστα, φαίνεται πως χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να λήξει το επεισόδιο, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές αρνούνταν να φύγουν.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν και ο εκτελεστικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. «Πρώτη φορά έχω μέσα μου τόση οργή. Μας γ…αν (οι διαιτητές), με την κυριολεκτική έννοια του όρου», έλεγε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Ωστόσο, ο θρύλος των Βαυαρών θα γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA, επειδή οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν off the record.