Μια ανάσα από την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2 + 1 χρόνια).

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και μέσα στην ημέρα θα έχουν τις τελικές συζητήσεις προκειμένου ο πρώην άσος της ΑΕΚ να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη, ίσως ακόμα και αύριο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι για τρία χρόνια (2 +1 συγκεκριμένα) με τις ετήσιες αποδοχές του Ολιβέιρα να ανέρχονται σε ένα ποσό κάτω του ενός εκατ. ευρώ με τους Θεσσαλονικείς να ανεβαίνουν στις 700.000 ευρώ και τον 30χρονο φορ να ρίχνει τις απαιτήσεις του από το ένα εκατ. ευρώ.

Για την μεταγραφή αυτή είχε ανάψει το πράσινο φως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος θεωρεί πως με την εμπειρία του και την γνώση του από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπει άμεσα στην ομάδα και θα την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Την φετινή σεζόν ο Ολιβέιρα είχε 36 συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΚ πετυχαίνοντας 10 γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ, ενώ τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ένωση μέτρησε 70 συμμετοχές που συνδυάστηκαν με 26 τέρματα και 10 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr