Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και κατέθεσε πρόταση για επέκταση συμβολαίου. Την επόμενη εβδομάδα η απάντηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να παραμείνει στο Τριφύλλι.

Το πρώτο βήμα για την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκού έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης. Η διοίκηση του Τριφυλλιού και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν με στόχο την νέα σύμβαση του 20χρονου μέσου, καθώς η υπάρχουσα λήγει το καλοκαίρι του 2022. Τα θέλω των δύο πλευρών είναι κοντά και αυτό είναι το πιο σημαντικό νέο από την συνάντηση.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξήγησαν το πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και κατέθεσαν συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, η οποία είναι κοντά στις 150.000 ευρώ ετησίως, στην κλίμακα δηλαδή που αμείβονται και άλλοι νεαροί παίκτες της ομάδας, όπως ο Χατζηγιοβάνης, ο Μπουζούκης, ο Καμπετσής.

Ο Αλεξανδρόπουλος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί πως στους πράσινους μπορεί να κάνει με ασφάλεια τα επόμενα βήματα στην καριέρα του. Είναι κάτι που έχει εκφράσει δημόσια αλλά και σε συζητήσεις στο περιβάλλον του. Η απάντηση του παίκτη αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr