Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και να περιμένει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Βαλμπουενά να τραυματίζεται έχοντας υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ. Εκτός από τον Γάλλο, στο ματς του Σαββάτου  δεν υπολογίζονται οι Τσιμίκας, Μπενζιά, Μπα και Ομάρ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ανέβηκε στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου εντυπωσιάζει με την παρουσία της και βρίσκεται ήδη στην 4η θέση της βαθμολογίας με τους Κρητικούς να παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι έχει όλα τα όπλα στην διάθεσή του και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο Παναιτωλικός με τον Μάκη Χάβο να επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου υποδέχεται την ΑΕΛ και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τα «καναρίνια» δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά την σεζόν και το πείραμα με τους πολλούς ξένους και την συνεργασία με την Μπενφίκα μέχρι στιγμής δεν δείχνει να φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος θα βγάλει 18αδα λίγο πριν την σέντρα.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΛ πάει στο Αγρίνιο με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Οι «βυσσινί» πήραν τον βαθμό από την ΑΕΚ και γενικά δείχνουν πως με τον Μιχάλη Γρηγορίου στην τεχνική ηγεσία μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι η είσοδος του Ασούμπρε στην αποστολή με τους Ζίζιτς και Φιλίποβιτς να είναι καιρό εκτός.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (19/10)

Ολυμπιακός – ΟΦΗ (19:30, NS2)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ (20:00, ΕΡΤsports)

Πηγή: gazzetta.gr