Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών

Βαριές «καμπάνες» για τις ομάδες προβλέπει ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
15:14
20/06/2018
Αποβολή από το πρωτάθλημα στην τρίτη εισβολή οπαδών
3
loading

Αυστηρές θα είναι οι ποινές που θα προβλέπονται στο νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ και μάλιστα -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport»- θα προβλέπεται μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα, στην τρίτη εισβολή οπαδών της ίδιας ομάδας που θα συνοδεύεται από βιαιοπραγίες.

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις του άρθρου 15 του Π.Κ.:

«Άρθρο 15 παρ 4: γ) Η είσοδος οπαδών πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς προειδοποίηση, εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων

δ) Σε περίπτωση που η είσοδος των οπαδών έγινε πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα και δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας ισχύουν οι ποινές της περίπτωσης α της παραγράφου 4, μειωμένες μέχρι το 1/3.

ε) σε περίπτωση που εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου υπάρξουν εις βάρος μιας ομάδας 3 περιπτώσεις εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργία βιαιοπραγιών εντός αυτούς, τότε η εν λόγω ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Από εκεί ξεκινάμε

    Απαγόρευση οπαδικών εκπομπών στην t.v. τύπου τσουκαλά που χυδαιολογούν κατά εξακολούθηση.

  2. avatar sakkap

    Για 5, 10, 50, 100 ούγκανα πρόβατα ή βαλτούς μπαχαλάκιδες, θα την πληρώνουν ομάδες με ιστορία. Αυστηρές ποινές και αποκλεισμός από τα γήπεδα σε όποιον τα προκαλεί. Μόνο έτσι θα δούμε άσπρη μέρα!!! Αααααααααα, ακόμα και σε παράγοντες. Μην τα ξεχνάμε.

  3. avatar SER 30

    '' Η είσοδος οπαδών πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς προειδοποίηση, εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων δ) Σε περίπτωση που η είσοδος των οπαδών έγινε πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη του αγώνα και δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας ισχύουν οι ποινές '' ΩΡΑΙΑ : ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΝΗ . ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΙΣ : ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΝΕΥ ΦΑΣΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΔΕ . ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΌΣΟΝ ΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΤΕ ? ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει