Έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα αποτελούν τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού της Superleague στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Eκτός η Αθηνά Μπαλωμένου του Παναθηναϊκού. Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος, 13 ψήφους), Γιώργος Καζναφέρης (Απόλλων, 12 ψήφους),  Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης, 11 ψήφους) και Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ, 7 ψήφους) θα είναι τα τέσσερα μέλη της Superleague στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Εκτελεστική Επιτροπή και δημιουργήθηκε κατόπιν εισήγησης της FIFA. Η ψηφοφορία έλαβε χώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Παρασκευή (08/09). Υποψηφιότητα είχαν θέσει και η Αθηνά Μπαλωμένου εκ μέρους του Παναθηναϊκού και ο Μάκης Μπελεβώνης του Παναιτωλικού, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τις απαιτούμενες ψήφους (άλλη μια αποτυχία του τριφυλλιού). Πήραν και οι δύο από 5 ψήφους. Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα συμβουλεύει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σε αποφάσεις που αφορούν ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα αποτελείται από 11 μέλη και πρόεδρος θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος. Συγκεκριμένα οι υπόλοι θα είναι εκτός των τεσσάρων (Κοξένογλου, Καζναφέρη, Μποροβήλου και Μάρκου που ψηφίστηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, θα συμμετέχει ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος, τέσσερα μέλη από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο πρόεδρος της Football League Πέτρος Λεωτσάκος. Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

  1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα, αγωνιστικής περιόδου 2017-18.
  2. Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Α’ Γύρου (4η-15η Αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
  3. Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην  Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επελέγησαν οι κ.κ. Δ. Κοξένογλου, Γ. Κασναφέρης, Γ. Μποροβήλος και Σ. Μάρκου».

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.