Μπορεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ να είχε αρνηθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 180 εκατ. ευρώ, η Αλ Ιτιχάντ δεν πτοείται όμως και επανήλθε προσφέροντάς του περισσότερα λεφτά από όσα παίρνει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής του κόσμου, με τη Λίβερπουλ πάντως να μη δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει για πώλησή του.

Στη Σαουδική Αραβία έχουν αποφασίσει να ξοδέψουν αμέτρητα λεφτά αφού δεν θα τους λείψουν και μετά τη βόμβα που έριξαν με τη μετακίνηση του Νεϊμάρ στο πρωτάθλημά τους, συνεχίζουν με στόχο να… χαίρονται και τον Σαλάχ στα γήπεδά τους.

Όπως αναφέρει το έγκυρο «Relevo», η Αλ Ιτιχάντ επανήλθε στο κυνήγι του Αιγύπτιου επιθετικού, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερο και από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος του κόσμου με ετήσιες απολαβές 200 εκατ. ευρώ.

Είναι μια πρόταση, συνεχίζει το «Relevo», που βάζει σε σκέψεις τον Σαλάχ, την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται κάτι τέτοιο και δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει για την πώλησή του, ειδικά σε μια περίοδο στην οποία προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της.