Η Παρί Σεν Ζερμέν έθεσε εκτός ομάδας τον Κιλιάν Μπαπέ που επιμένει να μη θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και σχεδιάζει να φύγει ως ελεύθερος σε ένα χρόνο, με τους Times να ασχολούνται με το θέμα και να υποστηρίζουν ότι η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει την έκπληξη ετοιμάζοντας την πρόταση που θα καταθέσει για την απόκτησή του.

Αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι είναι ότι ο Μπαπέ θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η ομάδα στην οποία θέλει να αγωνιστεί κάποια στιγμή, όπως έχει πει αρκετές φορές, οπότε η πλειοψηφία βλέπει τους Ισπανούς ως φαβορί. Το θέμα, όμως, είναι ότι η Ρεάλ δεν δείχνει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, διάθεση να αγοράσει τον Γάλλο επιθετικό. Αντιθέτως, προτιμάει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2024.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την άλλη πλευρά, θέλει οπωσδήποτε να το αποφύγει αυτό και να πουλήσει τώρα τον Μπαπέ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αλ Χιλάλ, την οποΊα βοηθάει και η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, σύμφωνα με τους Times, η Τσέλσι σκέφτεται να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να κάνει επισήμως κίνηση για την απόκτηση του Γάλλου άσου, ποντάροντας στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Τοντ Μπόελι, έχει ήδη αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να ξοδεύει αλόγιστα για μεταγραφές.

Στους Λονδρέζους ο Μπαπέ θα μπορεί να συνεργαστεί ξανά με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τον οποίο είχε προπονητή και στην Παρί, αλλά η λογική λέει πως θα υπογράψει στη Ρεάλ τελικά. Είτε φέτος, με τους Μαδριλένους να δίνουν… κάμποσα στους Παριζιάνους, είτε του χρόνου ως ελεύθερος.