Για συμφωνία του Ντάγκλας Αουγκούστο με τη Ναντ, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων, κάνει λόγο σε σχετικό ρεπορτάζ η L’Equipe, η οποία τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι», με την εφημερίδα να συμπληρώνει πως ήδη έχει απαντήσει αρνητικά σε μια πρόταση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η L’Equipe, η Ναντ έκανε ήδη μια πρώτη πρόταση στους Θεσσαλονικείς, η οποία ήταν στα 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Πρόταση που δεν ικανοποίησε, όμως, τη διοίκηση των Ασπρόμαυρων, οι οποίοι την απέρριψαν. Παρ’ όλα αυτά, ενδέχεται πολύ σύντομα οι δύο πλευρές να συζητήσουν ξανά.

Γιατί; Επειδή η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ντάγκλας Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με τη Ναντ για 4ετές συμβόλαιο και τώρα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο πάντως, αφού οι απαιτήσεις του δικεφάλου του βορρά για τον Βραζιλιάνο χαφ είναι στα 7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πάντα.

Όπως και να έχει, ό,τι κι αν γράφει η L’Equipe, στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν είναι προς πώληση και ειδικά αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Οζντόεβ και τον Μαξίμοβιτς για τη μεσαία γραμμή.