Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αντιμέτωπο με ακόμη μία υπόθεση διαφθοράς μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγωγημένους αγώνες, με τον Άρη να τοποθετείται για όλα αυτά και να ζητάει την τιμωρία των ενόχων, αρκεί αυτοί, όπως τονίζει η ΠΑΕ, να προκύπτουν μέσα από τεκμηριωμένα στοιχεία και όχι ψευδεπώνυμες καταγγελίες.

Είναι ένα θέμα για το οποίο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, ενώ ο ΠΑΟΚ ζητάει να υποβιβαστούν οι ομάδες που εμπλέκονται σε στημένους αγώνες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League 1, τόνισε έκανε λόγο για «λογικές… τιμοκαταλόγου για τα στημένα», ενώ η ΑΕΚ, μέσω του αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά, ζήτησε να χυθεί άπλετο φως αλλά τεκμηριωμένα.

Σε αυτή τη λογική κινείται και ο Άρης, όπως φαίνεται και από τη διαρροή της ΠΑΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Να πέσει άπλετο φως για να καθαρίσει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτούς που χρόνια τώρα δρουν στο παρασκήνιο και σπιλώνουν συλλήβδην συνειδήσεις. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν», αναφέρουν αρχικά οι Κίτρινοι και προσθέτουν…

«Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων και όχι ψευδεπώνυμων καταγγελιών όπως έχουν μάθει εσχάτως αυτοί που τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Άρης εννοείται ότι θέλει να λάμψει η αλήθεια ώστε να πάει -επιτέλους- κάθε κατεργάρης στον πάγκο του… Να τελειώσει επιτέλους η ομηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να απαλλαγεί από τους δυνάστες του».