Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί όλα κρίνονται στο παρκέ, έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναφέρεται στα μεταγραφικά μέσω live στο Instagram, κάνοντας αναφορά σε Χεζόνια, Ταβάρες, Ντόρσεϊ και Βέσελι.

Οι Πράσινοι έχουν ως στόχο πλέον την απόκτηση του Τόκο Σενγκέλια για να συνεχίσουν την ενίσχυση και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έκανε live μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναφερόμενος σε διάφορους παίκτες.

«Είχαμε συμφωνήσει σε όλα με τον Βέσελι, ήθελε σαν τρελός να έρθει αλλά δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα», είπε σχετικά ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος για τους Χεζόνια και Ταβάρες τόνισε: «Θέλω και τον Ταβάρες και τον Χεζόνια. Η Ρεάλ είπε ότι δεν πουλάει παίκτες. Τους θέλω και τους δύο. Η Ρεάλ όμως δεν τους δίνει».

Από εκεί και πέρα, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στον Ντόρσεϊ, λέγοντας πως «και με τον Βέσελι και με τον Χεζόνια ήταν όλα συμφωνημένα, όπως και με τον Ντόρσεϊ. Δεν τον αφήνει όμως ο Ιτούδης, τι να κάνω;».