Η Σαουδική Αραβία έχει αρχίσει εδώ και λίγους μήνες να ξοδεύει αδιανόητα ποσά για να προσελκύσει μεγάλα ονόματα παικτών από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα γίνει, όπως φαίνεται, και με τους προπονητές, αφού η Αλ Χιλάλ προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να αφήσει τη Γιουβέντους.

Οι Σαουδάραβες έχουν αποφασίσει να κάνουν επίδειξη δύναμης ξοδεύοντας ποσά πέρα από κάθε λογική προκειμένου να γεμίσουν αστέρια το πρωτάθλημα τους και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τους πάγκους.

Αυτό προκύπτει από την είδηση για την πρόταση που έχει κάνει η Αλ Χιλάλ στον Αλέγκρι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το 2025. Όπως, λοιπόν, αναφέρουν ιταλικά και αραβικά ΜΜΕ, η πρόταση είναι η εξής: 30 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τριών χρόνων και παράλληλα άλλα 10 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, ο Ιταλός προπονητής δεν έχει διάθεση να αποδεχθεί την πρόταση 100 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια και προτιμάει να παραμείνει στη Γιούβε.