Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο YouTube με ένα νέο επεισόδιο όπου δείχνει στους θεατές κομμάτια από τη ζωή του και αυτή τη φορά επέλεξε να δείξει την εντυπωσιακή συλλογή του από παπούτσια.

Άνοιξε την ντουλάπα-δωμάτιο στις κάμερες και παρουσίασε τα εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια που έχει φυλαγμένα εκεί. Άλλα με μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνον, όπως το custom-made ζευγάρι όπου έχει τα πρόσωπα των μελών της οικογενείας του και είναι σε χρώματα γαλάζιο και πράσινο που αντιστοιχούν στις σημαίες της Ελλάδας και της Νιγηρίας. «Η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα», ακούγεται να λέει ο 28χρονος σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Άλλα, πάλι, αναμνηστικά από την καριέρα του ως τώρα και άλλα παπούτσια που φοράει στην καθημερινότητά του. «Δεν θα έλεγα πως είμαι φανατικός των αθλητικών παπουτσιών», παραδέχθηκε ο Αντετοκούνμπο απαντώντας σε ερώτηση για τον έχει… εμμονή με τα παπούτσια όπως άλλοι αστέρες του NBA. «Πολλές φορές δεν γνωρίζω την ιστορία ή τις λεπτομέρειες γύρω από ένα παπούτσι ή την σημασία του, αλλά μου αρέσουν πολύ», συμπλήρωσε.

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει συλλογή από διάφορες αθλητικές κάρτες καθώς και από τις εμφανίσεις του και όχι μόνο. «Τα φυλάω όλα», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ανέφερε πως γνωρίζει πως πολλά από αυτά έχουν μεγάλη χρηματική αξία και πως «αν ποτέ μείω άφραγκος θα τα πουλήσω».

Τα παπούτσια της κόρης του Κόμπι Μπράιαντ και τι σημαίνει όταν φοράει μαύρα

Έπειτα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινήθηκε μιλώντας για τα παπούτσια της κόρης του Κόμπι Μπράιαντ, Τζίτζι. «Προσπαθώ να κρατήσω την σχέση που είχα με τον Κόμπι, ιδιωτική. Αυτά τα παπούτσια, όμως, σημαίνουν πολλά», είπε. «Νιώθω ευγνώμων που πρόλαβα και τη γνώρισα», συμπλήρωσε.

Ένα άλλο χιουμοριστικό σημείο της… περιοδείας στην τεράστια ντουλάπα του ήταν και η εξομολόγηση πως όταν φοράει μαύρα παπούτσια, ενώ πηγαίνει σε ματς «είναι σημάδι πως θέλω να κάνω χαμό».