Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσαλικό Στάδιο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με στόχο να κάνει το 3ο νταμπλ της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1978, με τους Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου να αποφεύγουν τις εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις αρχικές 11άδες.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κατακτήσει 15 φορές το κύπελλο Ελλάδας και θέλουν να τις κάνουν 16 ώστε να πανηγυρίσουν παράλληλα και το 3ο νταμπλ της ιστορίας τους, έχοντας ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι ασπρόμαυροι, από την άλλη πλευρά, έχουν κατακτήσει 8 φορές το τρόπαιο και θέλουν να τις κάνουν 9, έχοντας στεφθεί κυπελλούχοι τέσσερις φορές τα τελευταία έξι χρόνια.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θα ξεκινήσει τον τελικό έχοντας κάτω από τα δοκάρια, όπως σε όλα τα ματς κυπέλλου, τον Στάνκοβιτς και από εκεί και πέρα οι άλλοι 10 είναι οι εξής: Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, οι 11 με τους οποίους θα αρχίσει τον τελικό είναι οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον Τόμας.