Ένα καινούριο video από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου στο οποίο φέρεται πως ο Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στην 23χρονη κοπέλα είδε το φως της δημοσιότητας, δυσχεραίνοντας περαιτέρω τη θέση του Βραζιλιάνου.

Οι εικόνες δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα αλλά, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο UOL, «καίνε» τον Άλβες. Σε αυτές ο 40χρονος εμφανίζεται αρχικά να χορεύει με το φερόμενο θύμα και στη συνέχεια να την αγγίζει απρεπώς.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα εμφανίζονται να κατευθύνονται προς το μπάνιο του club. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα, η κοπέλα φαίνεται να βγαίνει από το μαγαζί και να κλαίει στην αγκαλιά μιας φίλης της με τα γόνατά της είναι τραυματισμένα. Την ίδια στιγμή, ο Ντάνι Άλβες περνά ατάραχος δίπλα της, χωρίς καν να στρέψει το βλέμμα του προς εκείνη, ενώ λίγες στιγμές πριν βρίσκονταν μαζί.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η έρευνα της υπόθεσης, στην οποία τέτοια video θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη τον Ιανουάριο με την κατηγορία του βιασμού μιας 23χρονης σε κλαμπ της Βαρκελώνης, οδηγήθηκε στη φυλακή και θα παραμείνει εκεί μέχρι να δικαστεί τελικά μετά την απόρριψη του νέου αιτήματός του για αποφυλάκιση με εγγύηση.