Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέντευξη με αφορμή τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να του παραδώσει τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου για να φτιάξει η κατάσταση.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης δήλωσε πως «αν κάνουμε μία συζήτηση θα μιλάμε ένα μήνα, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει το ποδόσφαιρο, γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση που να θέλει να πάρει το πολιτικό κόστος, ενώ επίσης δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάει και θα μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τα βάλει με τους μεγάλους. Εκτιμώ τον Μπαλτάκο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί… είναι εκεί. Οταν είσαι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είσαι πάνω από όλα. Εδώ η Εθνική λειτουργεί με χαρτάκι σε ένα μεγάλο ποσοστό για δημόσιες σχέσεις».

«Να με φωνάξει ο πρωθυπουργός που θα προκύψει μετά τις εκλογές να μου πει πάρε τα ηνία του ποδοσφαίρου. Κανονικά της χώρας θα έπρεπε να μου δώσει αλλά ας ξεκινήσουμε με το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι «είπα, “ρε συ Τάκη, θα ήμουν εγώ στη θέση σου και θα μου μιλούσαν έτσι;”, δεν θα βγαίναμε από εκεί μέσα. Πως να παλέψει ο άνθρωπος όταν όλα περνούν από την εκτελεστική επιτροπή που αποτελείται από 15 άτομα εκ των οποίων τα 7 ανήκουν στη μία ομάδα και τα 7 στην άλλη».