Μία εβδομάδα μετά τη νίκη του με 3-1 επί της ΑΕΚ στην OPAP Arena, ο Ολυμπιακός πήγε με… φόρα στη Θεσσαλία και νίκησε με 3-0 τον Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1, με τους οπαδούς του να κάνουν κατάληψη στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να ζητάνε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ψυχολογία των Πειραιωτών ήταν στα ύψη μετά τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν στο ματς: Σουτ του Ροντινέι ελάχιστα άουτ στο 4′, φαουλ του Φορτούνη, αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει και κοντινό σουτ του Κασάμι για το 0-1 στο 7′. Από πολύ νωρίς, επομένως, οι ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα και από εκεί και πέρα ήλεγξαν την κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και οι φιλοξενούμενοι δεν ένιωθαν κάποιον κίνδυνο και παράλληλα πλησίασαν στο δεύτερο γκολ με το τελείωμα του Χάμες εντός περιοχής που απέκρουσε ο Κλέιμαν στο 25′, για να έρθει τελικά το δεύτερο γκολ στο 36′: Φάουλ του Φορτούνη, πρώτη κεφαλιά από τον Χάμες, δεύτερη από τον Μπακαμπού και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, στο β’ μέρος ο Βόλος προσπάθησε να απειλήσει στα πρώτα λεπτά με τον Οζέγκοβιτς, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σωστός όποτε χρειάστηκε να επέμβει και από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε πολύ. Τόσο πολύ ώστε τα λεπτά να περνάνε χωρίς να γίνεται τίποτα αξιοσημείωτο, μέχρι που ήρθε το 80′.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός είχε φάουλ από πλάγια θέση και ο Φορτούνης αιφνιδίασε τον Κλέιμαν πηγαίνοντας για γκολ, το οποίο έβαλε κιόλας, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3. Ιδανικό ξεκίνημα, δηλαδή, στα πλέι οφ για τους Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για να δουν ποια εκ των δύο ομάδων θα χάσει βαθμούς. Ή και οι δύο, το οποίο θα είναι και το ιδανικό για τους ερυθρόλευκους, σε περίπτωση ισοπαλίας…

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε (75′ Τάχατος), Ντέλετιτς, Πιρές (86′ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (84′ Ντόη), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Φορτούνης (82′ Βαλμπουενά), Χάμες Ροντρίγκες (65′ Γκάρι Ροντρίγκες), Κανός (65′ Μασούρας), Μπακαμπού (82′ Ελ Αραμπί).