Οι εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν τους έχουν αναγάγει σε περιζήτητους παίκτες στην ποδοσφαιρική αγορά και τώρα φαίνεται πως η Μπενφίκα θέλει να τους πάρει… πακέτο.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, οι «αετοί» της Λισαβόνας όπου αγωνίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και στο παρελθόν εμπιστεύτηκε την ελληνική αγορά για να κάνει μεταγραφές (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου) ενδιαφέρεται να εντάξει το δυναμικό της τους δύο πολλά υποσχόμενους παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να… τινάξει την μπάνκα στον «αέρα» προσφέροντας 25 εκατομμύρια ευρώ συν τα δικαιώματα του Τιάγκο Ντάντας (που αγωνίζεται δανεικός από εκείνη στον ΠΑΟΚ) για να πάρει τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

Για τον Κωνσταντέλια, δε, ενδιαφέρονται και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως είναι η Ζάλτσμπουργκ και η Σεβίλλη, ενώ ματιές στην περίπτωσή του έχει ρίξει και η Μίλαν καθώς και άλλα μεγάλα κλαμπ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν καθώς έχει γράψει έξι ασίστ κι ένα γκολ στις 22 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο επίσης 19χρονος Κουλιεράκης, που θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους κεντρικούς αμυντικούς της γενιάς του στην Ευρώπη, έχει προσελκύσει κ εκείνος μεγάλο ενδιαφέρον από κορυφαία κλαμπ. Αυτή τη σεζόν έχει 21 συμμετοχές με δύο γκολ και μια ασίστ.

Όσο για τα λεφτά που προσφέρει η Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ ίσως να μπορέσει να της αποσπάσει και περισσότερα. Άλλωστε, μόλις πρόσφατα πήρε 121 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι.