Η Ίντερ νίκησε την Πόρτο με 1-0 στην πρώτη τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League στο «Τζουζέπε Μεάτσα» κι έκανε βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «8» του θεσμού, αλλά στο πλαίσιο του ματς προκάλεσε εντύπωση φάση όπου ο τερματοφύλακάς της Αντρέ Ονάνα λογομάχησε με τον συμπαίκτη του Έντιν Τζέκο.

Πιο συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό του αγώνα, ο Καμερουνέζος κίπερ των «νερατζούρι» εκνευρίστηκε μετά από τις παρατηρήσεις που του έκανε ο Βόσνιος στράικερ. Ο έμπειρος επιθετικός φώναξε στον Ονάνα να κάνει απομακρύνει την μπάλα με βολέ και να μην την δώσει σε συμπαίκτη που βρισκόταν κοντά του μιας και η πίεση της Πόρτο θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο λάθος.

Ο Ονάνα δεν τον άκουσε και όντως έγινε λάθος στην προσπάθεια της Ίντερ να «χτίσει» την επίθεσή της από πίσω. Ωστόσο, αυτό το… σφάλμα δεν της κόστισε και μετά «άναψαν τα αίματα» με τον μέσο της ομάδας του Μιλάνου, Χακάν Τσαλχάνογλου, να αντιλαμβάνεται πως η λογομαχία θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις και έσπευσε να συγκρατήσει τον Ονάνα.

Ο Τζέκο έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για άλλα 20 αγωνιστικά λεπτά και στο 58′ άφησε τη θέση του στον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος στο 86ο λεπτό σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

Παρά τη νίκη το περιστατικό μεταξύ του Ονάνα με τον Τζέκο ήταν από τα ζητήματα που απασχόλησαν στο… τρίτο ημίχρονο του ματς με τον Καμερουνέζο γκολκίπερ να δέχεται ερώτηση για το τι συνέβη. «Έχουμε καλή σχέση με τον Τζέκο, πάντως», εξήγησε μιλώντας στο Amazon Prime Video που καλύπτει τα παιχνίδια του Champions League στην Ιταλία. «Είναι επεισόδια που συμβαίνουν στη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσα να πω πως είναι και θετικό κιόλας γιατί δείχνει πως είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε.

Στις 14 Μαρτίου η Ίντερ θα επισκεφθεί το «Ντραγκάο» για τη δεύτερη αναμέτρηση με την Πόρτο και πλέον είναι ξεκάθαρο φαβορί για να περάσει στην προημιτελική φάση του Champions League, που σύμφωνα με τη διοίκησή της εκτιμάται πως θα της αποφέρει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.