Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο (25/2) τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 με στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής με δεδομένο ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και παράλληλα ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά έναν παίκτη που έχει προταθεί στην ομάδα του και ενδέχεται να την απασχολήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Για την Ένωση αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό κομμάτι αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και είναι λογικό. Η ομάδα, άλλωστε, βρίσκεται δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και παράλληλα έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Απολύτως λογικό είναι, επομένως, ο Ματίας Αλμέιδα να σκέφτεται μόνο τη δουλειά με τους παίκτες του καθημερινά, με στόχο να κάνουν δυνατό φινάλε στη σεζόν οι κιτρινόμαυροι κατακτώντας τίτλο ή τίτλους.

Το γεγονός, όμως, ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν σημαίνει ότι υπάρχει απόλυτη αδιαφορία για το μεταγραφικό. Από τη στιγμή, ειδικά, που ΑΕΚ και Αλμέιδα ξέρουν ότι θα συνεχίσουν μαζί, μπορούν από τώρα να προκρίνουν ή να απορρίψουν κάποιες περιπτώσεις παικτών για το καλοκαίρι. Και ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται ήδη στην Ελλάδα, όπως ο Φεντερίκο Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ, άλλωστε, έχει ήδη προταθεί στον δικέφαλο αετό από τον μάνατζέρ του.

Αλβαρες

Το παιχνίδι του Σαββάτου, επομένως, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή της Ένωσης ώστε να δει και από κοντά τον παίκτη, γεγονός που θα τον βοηθήσει πριν πάρει την οριστική του απόφαση, πριν κάνει την οριστική εισήγησή του για αν η ΑΕΚ θα πρέπει ή όχι να ασχοληθεί μαζί του σε λίγους μήνες. Και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ό,τι πει ο Αλμέιδα θα είναι και αυτό που θα γίνει στο τέλος, αφού έχει κερδίσει με τη δουλειά του την εμπιστοσύνη όλων εντός και εκτός ΠΑΕ.

Κάτι που έχει αποδειχθεί, ούτως ή άλλως, με πανηγυρικό τρόπο με την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα πέντε χρόνια, πριν καν ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα. Και δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός της Ένωσης που να διαφώνησε με την κίνηση της διοίκησης.