Πρώτη νίκη για την Team Giannis σε All Star Game. Ο Γιάννης έπαιξε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά ο Τέιτουμ τα διέλυσε όλα με 55 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 184-175. Ο Μίτσελ είχε 40 με 10 ασίστ και 28 ο Λίλαρντ για τους νικητές.

Από την άλλη άλλος ένας Κέλτης, ο Μπράουν έκανε ματσάρα με 35 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ 32 με 15 ασίστ είχε ο Ίρβινγκ και 32 μέτρησε ο Εμπίντ.

Η αποχώρηση του Γιάννη

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Έλληνες και όχι μόνο, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το πρώτο καλάθι και αποχώρησε. Έκατσε στον πάγκο, έβαλε τη φόρμα του και μπήκε τέλος στην παρουσία του στο Αll Star Game, αφού είναι τραυματίας στο χέρι και πρέπει να προφυλαχθεί.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στην ισοπαλία, 46-46, και τον Τέιτουμ να έχει 13 πόντους. Ο ΛεΜπρόν απογειώθηκε για μια καρφωματάρα, ενώ ο Λίλαρντ το έσταξε ξανά από το logo.

Oι δύο ομάδες συνέχισαν να μοιράζουν θέαμα με τον Τζα Μοράντ να κάνει έναν τρελό κάρφωμα 360 μοιρών, ενώ ο Γιάννης τρελάθηκε με τις πτήσεις του ηγέτη των Γκρίζλις. Ο Ίρβινγκ άρχισε να ζεσταίνεται και πήγε στο ημίχρονο στους 18 πόντους. Η Team Giannis είχε προβάδισμα στις δύο πρωτές περιόδους με 99-92.

Η Αγία Τριάδα των σκόρερ

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι τρεις πρώτοι σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν, Τζαμπάρ και Καρλ Μαλόουν μοιράστηκαν τη σκηνή σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, με την κορυφαία λίγκα του πλανήτη να θέλει να τους τιμήσει για τα όσα πέτυχαν. Επίσης ο ΛεΜπρόν τέθηκε εκτός συνέχειας λόγω τραυματισμού στο χέρι.

Τέιτουμ από άλλο πλανήτη

Mίτσελ και Τέιτουμ πήραν φωτιά στο τρίτο δωδεκάλεπτο, βγαίνοντας μπροστά για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ειδικά ο Τέιτουμ δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα να… βομβαρδίζει. Έφτασε τους 44 πόντους στο ματς, με την Team Giannis να προηγείται με 158-141 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Όποια ομάδα θα έφτανε στους 182 θα έπαιρνε και το ματς.

Ο Μάρκανεν έκανε το 176-160, με τον Τέιτουμ να βάζει μία βολή και πέτυχε το ρεκόρ πόντων στην ιστορία του All Star Game με 53 πόντους. Ο Τέιτουμ έκανε το 181-170, ενώ ο Λίλαρντ σκόραρε για το 184-175 και χάρισε τη νίκη στην Team Giannis. Πρώτη νίκη του Greek Freak σαν αρχηγός στο All Star Game.

Πηγή: gazzetta.gr