Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε πως… κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και δεν θα συνεχίσει άλλο την καριέρα του στο NFL. Προτού, όμως, σταματήσει από το NFL είχε προετοιμάσει το μέλλον του και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει το απίστευτο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Μάιο με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports για να σχολιάζει παιχνίδια.

Για τα επόμενα δέκα χρόνια, λοιπόν, ο Τομ Μπρέιντι θα πάρει 375 εκατομμύρια δολάρια! Αυτό το ποσό είναι κατά 25 εκατομμύρια δολάρια μεγαλύτερο από όσα έβγαλε από τα συμβόλαιά του με τους Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς και τους Τάμπα Μπέι Μπακανιέρς στις 23 σεζόν που αγωνίστηκε ως quarterback στο πρωτάθλημα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και κατέκτησε επτά πρωταθλήματα, ώστε να θεωρείται πλέον ο κορυφαίος που έπαιξε ποτέ το άθλημα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του ως παίκτης ο Τομ Μπρέιντι θα είναι ο βασικός αναλυτής των αγώνων που θα μεταδίδονται από το FOX Sports», είχε πει πριν από μερικούς μήνες ο Λάχλαν Μέρντοκ, CEO του FOX Corporation. Με λίγα λόγια ο Μπρέιντι θα βγάλει περισσότερα λεφτά καθισμένος σε μια καρέκλα και αναλύοντας φάσεις απ’ ότι όταν ζούσε με τον… κίνδυνο του σοβαρού τραυματισμού στον βίαιο κόσμο του NFL.

Αυτό το ποσό, δε, είναι το διπλάσιο από εκείνο που δίνει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS στον Τόνι Ρόμο, πρώην quarterback των Ντάλας Κάουμποϊς και νυν κορυφαίο σχολιαστή του NFL, του οποίου οι απολαβές ανέρχονται στα 18 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για δέκα χρόνια.

«Περιμένω πως και πως να το κάνω», είπε πρόσφατα ο Μπρέιντι στο podcast του «Let’s Go!» για τη νέα του δουλειά.

Τώρα, στις ΗΠΑ περιμένουν τι άλλες αλλαγές μπορεί να περιμένουν τον Μπρέιντι στη ζωή του αφού τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωση από κοινού με την πρώην σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντσεν τον χωρισμό τους. Η Βραζιλιάνα σούπερ μόντελ ήταν αντίθετη με την απόφασή του να συνεχίσει να παίζει στο NFL.