Το ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε ταινία μυθοπλασίας πλησιάζει. Παρόλο που δεν είναι… ξένος με το σινεμά αφού το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του έσπασε ταμεία στη Σουηδία και στην Ιταλία, τώρα, έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο συμμετέχοντας στη νέα ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ: The Middle Kingdom».

Η ταινία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου και ο «Ίμπρα» υποδύεται τον Ρωμαίο εκατόνταρχο Κάιους Αντιβιρούς που έχει αποστολή να σταματήσει τους επαναστάτες Γαλάτες. Προ μηνών είχε δημοσιευθεί το πρώτο τρέιλερ του καινούριου φιλμ του franchise, όπου παρουσιάστηκαν και τα πρώτα πλάνα με τον 40χρονο στράικερ της Μίλαν, ενώ σήμερα (5/1) δόθηκε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να «κλέβει» και πάλι την παράσταση.

Προς το τέλος του κλιπ λέει στον Ιούλιο Καίσαρα, τον οποίον ενσαρκώνει ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ: «Γιατί να μιλάς όταν μπορείς να πετάξεις» ακριβώς προτού πέσει στα χέρια των πολεμιστών του σα να κάνει stage-diving σε συναυλία.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επί του παρόντος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, υπάρχει και διάθεση από τη Μίλαν να συζητηθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της συμφωνίας των δύο πλευρών, με τον τεχνικό διευθυντή Πάολο Μαλντίνι, να υπογραμμίζει τη σημασία που έχει ο Σουηδός σέντερ φορ για την ισορροπία εντός των αποδυτηρίων.

Ο «Ίμπρα» ευελπιστεί να επιστρέψει στο τέλος του τρέχοντος μήνα στη δράση ή το πολύ στις αρχές του Φεβρουαρίου ώστε να βοηθήσει τους «ροσονέρι» στην προσπάθεια που κάνουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στη Serie A, όπου βρίσκονται στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι.