Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη φαίνεται πως έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, αφού τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ανέβασε την προσφορά της προς τον ΠΑΟΚ στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό πάντως που δεν συγκινεί τους Θεσσαλονικείς που δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον νεαρό αμυντικό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν στον 19χρονο στόπερ, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Φενέρ. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τα οποία θέλουν την τουρκική ομάδα να έχει επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, γράφουν, θα προβλέπονται και κάποια μπόνους για τους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πάντως, δεν λένε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του Κουλιεράκη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026.

Και αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να τον πουλήσουν, σίγουρα το ποσό που θα ζητήσουν, αν φυσικά έχει βοηθήσει και ο παίκτης με τις εμφανίσεις του, θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που φέρεται να προσφέρει η Φενέρμπαχτσε.