Η Πορτογαλία αποκλείστηκε τελικά στους προημιτελικούς του Μουντιάλ 2022 με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό λόγω των παραπόνων του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από τον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της A Bola.

Οι Πορτογάλοι πήγαν στο Κατάρ με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία και κάποια στιγμή πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν ως τον τελικό. Το Μαρόκο, όμως, τούς σταμάτησε στα προημιτελικά, με το κλίμα στην ομάδα να είναι περίεργο καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο Κατάρ λόγω του Ρονάλντο και των παραπόνων που είχε από τον Σάντος.

Ο οποίος Σάντος, σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Πορτογαλίας. Αυτό υποστηρίζει η A Bola, η οποία σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο προπονητής θα συζητήσει με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας προκειμένου να συμφωνήσουν στη λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, το τέλος της συνεργασίας με τον Σάντος είναι δεδομένο και ουσιαστικά απομένουν μόνο τα τυπικά, δηλαδή η ανακοίνωση από την πλευρά της ομοσπονδίας.