Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ και οι Ολλανδοί πιστεύουν ότι αυτός μπορεί να είναι ο Αλιρέζα Τζάχανμπανκς της Φέγενορντ και της εθνικής ομάδας του Ιράν, με την οποία είχε δύο συμμετοχές στο Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ο Ιανουάριος πλησιάζει σιγά-σιγά και οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει, με τις διοικήσεις να περιμένουν τις εισηγήσεις των προπονητών. Και ο Παναθηναϊκός, φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση σε όλο αυτό.

Οι πράσινοι έκαναν τέλειο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ενίσχυση και ειδικά στη θέση του εξτρέμ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Αϊτόρ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επομένως, έχει βάλει στο… μικροσκόπιο διάφορους παίκτες και ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Αλιρέζα Τζάχανμπανκς.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι Ολλανδοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «1908.nl», όπου αναφέρεται ότι οι πράσινοι έχουν ενημερώσει τη Φέγενορντ για το ενδιαφέρον τους, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν θέλει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή ή με δανεισμό. Διευκρινίζεται, όμως, ότι προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση στην ομάδα του Ρότερνταμ, η οποία είναι θετική στην παραχώρησή του αν πάρει το ποσό που θα ζητήσει.

Ο Τζάχανμπανκς, ο οποίος είναι 29 ετών, έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τη Φέγενορντ, με τη φανέλα της οποίας μετράει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 15 συμμετοχής τη φετινή σεζόν, ενώ ήταν και στην αποστολή του Ιράν για το Μουντιάλ 2022, όπου έκανε και δύο συμμετοχές κόντρα σε Αγγλία και Ουαλία.