Το Μουντιάλ 2022 θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός που έγινε πηγή έμπνευσης για τον γαλλικό οίκο μόδας «Louis Vuitton», με αποτέλεσμα μια φωτογραφία που δημοσίευσαν αμφότεροι στα social media, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς τους.

Για πολλά χρόνια ήταν οι δύο που μοιράζονταν τη Χρυσή Μπάλα, έχοντας μια συνεχή κόντρα για τίτλους, γκολ, ρεκόρ. Αυτό για το οποίο ποτέ δεν μονομάχησαν ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο αφού ποτέ δεν βρέθηκαν αντιμέτωποι σε αυτό, αλλά ίσως να συμβεί στο Κατάρ.

Μέσι και Ρονάλντο οδεύουν, πλέον, προς το τέλος της καριέρας τους και το Μουντιάλ 2022 είναι το τελευταίο στο οποίο θα λάβουν μέρος, με τον οίκο μόδας «Louis Vuitton» να εμπνέεται από αυτό και να τους… ενώνει σε μια παρτίδα σκάκι, την τελευταία μεγάλη παρτίδα σκάκι πριν κρεμάσουν τα παπούτσια τους.

Κάτι που αντιλαμβάνονται αμφότεροι, γι’ αυτό και προχώρησαν και οι δύο στη δημοσίευση της συγκεκριμένης εικόνας στους λογαριασμούς τους στα social media, με τους οπαδούς τους να ξεσηκώνονται και να ελπίζουν ότι η μοίρα θα τα φέρει έτσι ώστε Αργεντινή και Πορτογαλία να τεθούν αντιμέτωπες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.