Ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό για τον Μαρσέλο είναι δεδομένος και το μέλλον του αβέβαιο αλλά, αν πιστέψουμε τον διεθνή Τύπο, μάλλον δεν θα δυσκολεύτεί να βρει συμβόλαιο κάπου αλλού, αφού δημοσιεύματα στη Βραζιλία θέλουν δύο ομάδες και συγκεκριμένα τις Φλουμινένσε και Μποταφόγκο να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου τους Πειραιώτες στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και δεν είναι κρυφό, πλέον, ότι ενδέχεται να αποχωρήσει ακόμη και τον Ιανουάριο. Το «για πού», πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο, αφού υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα σε διάφορες χώρες.

Πριν λίγες μέρες υπήρχαν ρεπορτάζ που ήθελαν τον Μαρσέλο να ενδιαφέρει ομάδες από Τουρκία και ΗΠΑ, ενώ τώρα ασχολούνται με το θέμα οι συμπατριώτες του, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον από τις Φλουμινένσε και Μποταφόγκο. Από τις δύο ομάδες, δηλαδή, που ήθελαν τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος προτίμησε τον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει, από τους ερυθρόλευκους επισήμως δεν λένε τίποτα για το θέμα, αλλά με τον Ιανουάριο να πλησιάζει τα δημοσιεύματα αναμένεται να αυξηθούν και σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει. Αν, δηλαδή, θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μέσα στη σεζόν ή στο τέλος της.