Η Ναντ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ηττήθηκε πριν δύο μέρες από την Καραμπάγκ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, το πρόβλημά της όμως δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπαλλήλου της με την κατηγορία της κλοπής αθλητικού εξοπλισμού από την ομάδα και αναζητείται και ο συνεργός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γαλλικό TeleNantes, η αστυνομία συνέλαβε έναν υπάλληλο του κλαμπ ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε εμφανίσεις της ομάδας και γενικά αθλητικό εξοπλισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και συνεργός, κάτι που θα αποσαφηνιστεί μετά την κατάθεση του συλληφθέντα.

Το θέμα, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει εντύπωση στον γαλλικό Τύπο, με το RMC να επικοινωνεί με τη Ναντ ζητώντας ένα σχόλιο και τους ανθρώπους του κλαμπ να αρνούνται να μπουν το παραμικρό όσο η έρευνα των Αρχών είναι σε εξέλιξη. Όπως και να έχει, είναι ένα θέμα που κανείς στον σύλλογο δεν πίστευε ότι θα προκύψει αλλά τελικά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται.