Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, είναι η σειρά της Ένωσης να ασχοληθεί με την υπόθεση, εκφράζοντας τη σιγουριά της ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη χορήγηση άδειας για την OPAP Arena, ενώ παράλληλα προχώρησαν σε διευκρινίσεις σχετικά με το ποσό των 35 εκατ. ευρώ.

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αυτό που λένε είναι πως η διαδικασία χορήγησης της άδειας για το νέο γήπεδο είναι σε εξέλιξη και δηλώνουν βέβαιοι ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα καθώς ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει. Από εκεί και πέρα, όμως, στην ΑΕΚ διευκρινίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα ανέφερε η Περιφέρεια Αττικής σε ό,τι αφορά τα χρήματα που έχει δώσει για το γήπεδο.

Στην ανακοίνωση της Τετάρτης (7/9) η Περιφέρεια έκανε λόγο για 35 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να ξεκαθαρίζει ότι η επιδότηση που εξασφάλισε για το γήπεδο ήταν 20 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ αφορούν τα έργα που έπρεπε να γίνουν για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, συμπληρώνοντας πως με αυτά τα λεφτά η ΑΕΚ δεν είχε καμία σχέση αφού διατέθηκαν μέσω διαγωνισμών σε φορείς που συμμετείχαν στο κατασκευαστικό μέρος.

Παράλληλα, τονίζουν ότι τα 20 εκατ. ευρώ που δόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, πήγαν απευθείας στους εργολάβους και η Ένωση δεν διαχειρίστηκε αυτά τα λεφτά.