Νέα τροπή λαμβάνει η πρόσφατη κόντρα του Νικ Κύργιου με την γυναίκα «που είχε πιει 700 ποτά» στο τελικό του Wimbledon, γιατί εκείνη κατέθεσε εναντίον του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις του ομογενή τενίστα έχουν προσβάλει την υπόληψη της.

Έτσι, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η 32χρονη Πολωνή δικηγόρος Άνια Πάλους κινείται εναντίον του νομικά λίγο καιρό μετά το περιστατικό για να «καθαρίσει το όνομά της». «Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 παρακολούθησα τον τελικό του πρωταθλήματος τένις Wimbledon με τη μητέρα μου. Ήταν μια εκδήλωση που περιμέναμε με ανυπομονησία για αρκετό καιρό. Κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Νικ Κύργιος έκανε έναν απερίσκεπτο και εντελώς αβάσιμο ισχυρισμό εναντίον μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην μήνυση που κατέθεσε.

Η Άνια Πάλους

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «όχι μόνο αυτό προκάλεσε σημαντική ζημιά εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνσή μου από την αρένα, αλλά ο ψευδής ισχυρισμός του κ. Κύργιου μεταδόθηκε και διαβάστηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας σε εμένα και την οικογένειά μου πολύ σημαντική ζημιά και αγωνία.

«Δεν είμαι υπόδικος, αλλά μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν έχω άλλη εναλλακτική από το να δώσω εντολή στους δικηγόρους μου Brett Wilson LLP να κινήσουν διαδικασία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του κ. Κύργιου προκειμένου να καθαρίσει το όνομά μου. Η ανάγκη δικαίωσης και αποτροπής επανάληψης του ισχυρισμού είναι οι μόνοι λόγοι για τη λήψη νομικών μέτρων», συμπληρώνει μεταξύ άλλων η 32χρονη.

Επίσης, η Άνια Πάλους ξεκαθαρίζει για την μήνυση εναντίον του Νικ Κύργιου, ότι «τυχόν ζημιές που θα ανακτηθούν θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεδομένου του υφιστάμενου ισχυρισμού, δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω περαιτέρω τα γεγονότα της εν λόγω ημέρας. Ελπίζω ότι ο κ. Κύργιος θα αναλογιστεί τη ζημιά που προκάλεσε σε εμένα και την οικογένειά μου και να δώσει μια άμεση λύση σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, εάν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει αυτό, δεσμεύομαι να δικαιωθώ στο Ανώτατο Δικαστήριο».

«Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά…»

Υπενθυμίζεται, ότι στις 10 Ιουνίου ο Νικ Κύργιος είχε αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon, όταν κατά την διάρκεια του τελικού διέκοψε και ζήτησε από τον διαιτητή να απομακρυνθεί μια θεατής από την εξέδρα.

«Mου αποσπά την προσοχή όταν αγωνίζομαι σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περίσταση, δεν με πίστεψες και το έκανε ξανά και σχεδόν μου κόστισε το παιχνίδι. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.