Το φετινό τουρνουά του Wimbledon ολοκληρώνεται με τον τελικό των αντρών ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον ομογενή τενίστα να γίνεται viral επειδή ζήτησε την αποβολή μιας γυναίκας από την εξέδρα, λέγοντας προς τον διαιτητή πως «είναι σαν να έχει πιει 700 ποτά, αδερφέ».

Ο Κύργιος δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος του κόσμου και δεν είναι λίγοι οι αγώνες στους οποίους έχει διάφορες εκρήξεις. Το είδαμε άλλωστε και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν ζητούσε από τον διαιτητή να αποβληθεί ο Έλληνας τενίστας επειδή είχε ρίξει ένα μπαλάκι προς την εξέδρα.

Τώρα, στο στόχαστρο του Κύργιου βρέθηκε μια γυναίκα που παρακολουθούσε τον τελικό από τις εξέδρες και η οποία φώναξε κάτι αποδοκιμάζοντάς τον. Αμέσως ο ομογενής από την Αυστραλία γύρισε προς τον διαιτητή, λέγοντάς του τα εξής…

«Mου αποσπά την προσοχή όταν αγωνίζομαι σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περίσταση, δεν με πίστεψες και το έκανε ξανά και σχεδόν μου κόστισε το παιχνίδι. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ».