Στην ΑΕΚ μετράνε αντίστροφα για τα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Arena, όπου έλαβε χώρα σήμερα (21/7) η δοκιμαστική πτήση του αετού της ομάδας παρουσία αρκετών οπαδών, οι οποίοι με καπνογόνα και συνθήματα δημιούργησαν ατμόσφαιρα που θύμιζε τα παλαιότερα χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια στα εγκαίνια, όταν θα κάνει την… πρώτη του κιτρινόμαυρη πτήση και ο αετός που εκπαιδεύεται και ο οποίος έκανε την πρώτη του δοκιμαστική, με τους οπαδούς να είναι εκεί και να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο.

Ανανέωσε ο Γαλανόπουλος

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά νέα, η ΠΑΕ επισημοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Γαλανόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά.

Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 134 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας δύο ασίστ».

Από την πλευρά του ο Έλληνας μέσος, λίγο μετά τις υπογραφές τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».