Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το Σάββατο (16/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντριου Άντριους και οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον -συμπατριώτη του- Μάριους Γκριγκόνις.

Οι πράσινοι έχουν ήδη ανακοινώσει τους Ντέρικ Γουίλιαμς, Νέιτ Γουόλτερς, Γκριγκόνις και Άντριους ενόψει της νέας σεζόν και είναι έτοιμη να συνεχίσουν ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή και του σέντερ που έψαχναν.

Αυτός, τελικά, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Λιθουανός Γκουντάιτις, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και η τελική συμφωνία δεν απέχει πολύ. Επιθυμία του παίκτη, άλλωστε, είναι να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ώστε να είναι συμπαίκτης με τον Γκριγκόνις.

Ο Γκουντάιτις, ο οποίος είναι 29 ετών και έχει ύψος 2,08μ., αγωνιζόταν στη Ζενίτ από το 2020 αλλά τους τελευταίους μήνες της περσινής σεζόν, μετά τον πόλεμο που ξέσπασε στην Ουκρανία, έφυγε από τη Ρωσία και έπαιξε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολι.