Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία συνεχίστηκε με ακόμη ένα φιλικό, με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας αυτή τη φορά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει τα συμπεράσματά του βλέποντας την ομάδα του να αναδεικνύεται με 1-1, έχοντας προηγηθεί με τον Ρέαμπτσιουκ και έχοντας δεχθεί την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ήταν το πιο δυνατό από τα τέσσερα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους και ήταν ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 15′ με τον Α. Καμαρά, ο οποίος αστόχησε μετά το γύρισμα του Μασούρα.

Γενικά το παιχνίδι ήταν δυνατό και η ομάδα του Μαρτίνς έδειχνε να πατάει καλύτερα, καταφέρνοντας τελικά να ανοίξει το σκορ στο 34′, όταν ο Κούντε πλάσαρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρέμπτσιουκ την έστειλε από κοντά στα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά, το 1-0 δεν έμεινε για πολύ, αφού στο 43′ ο Ούσου σούταρε και η μπάλα κόντραρε και στον Κούντε για να καταλήξει στα δίχτυα του Τζολάκη και να γίνει το 1-1.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 52′ αλλά ο Μαντούς έκανε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Μασούρα, για να ακολουθήσουν πολλές αλλαγές, όπως είναι λογικό, από τον Μαρτίνς. Αλλαγές που είχαν επιπτώσεις στο παιχνίδι, αφού ο ρυθμός έπεσε από ένα σημείο κι έπειτα λόγω των δοκικών που έκαναν οι προπονητές, με το 1-1 να μένει ως το τέλος αφού το ωραίο σουτ του Ανδρούτσου στο 87′ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Άβιλα (46′ Ανδρούτσος), Μανωλάς (62′ Ζίνκερναγκελ), Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ (62′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά (62′ Κανέ), Κουντέ (62′ Κούτρης), Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο), Αγκιμπού Καμαρά (62′ Τικίνιο), Μασούρας (62′ Παπαδόπουλος), Ελ Αραμπί (62′ Καμαρά).