Στο +9 από την προτελευταία θέση, διαφορά που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να καλυφθεί, είναι πλέον ο Ατρόμητος, ο οποίος σε ένα γεμάτο παιχνίδι επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας του Παναιτωλικού. Στα 47 δευτερόλεπτα (!) άνοιξαν το σκορ οι Περιστεριώτες, ισοφάρισαν δύο φορές οι Αγρινιώτες και τελικά όλα κρίθηκαν από τη γκολάρα του Κουλούρη στο 72ο λεπτό.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους, αφού στα… 47 δευτερόλεπτα ο ο Έρλινγκμαρκ με σουτ, μετά την ωραία προσπάθεια του Κουλούρη, έκανε το 0-1!

Ήταν κυριολεκτικά το τέλειο ξεκίνημα για τους Περιστεριώτες, με τους γηπεδούχους από την άλλη πλευρά να χρειάζονται, όπως είναι λογικό, λίγο χρόνο για να καταλάβουν τι έγινε. Και όταν, πλέον, συνήλθαν, οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν, στο 19′, με τον Ντίας μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Το 1-1, όμως, δεν έμεινε για πολύ… Γιατί; Επειδή στο 28′ ο Ατρόμητος βγήκε ξανά μπροστά και ο Μουνίθ με πολύ ωραίο πλασέ άφησε άγαλμα τον Ανέστη γράφοντας το 1-2.

Δεύτερη φορά που προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, δεύτερη φορά που είχε την απάντηση ο Παναιτωλικός όμως, σκοράροντας και πάλι με τον ίδιο τρόπο: Εκτέλεση κόρνερ και ο Ντίας από κοντά έκανε το 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο, όπως μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε, ήταν γεμάτο, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο, παίζοντας ανοιχτά με στόχο το τρίτο γκολ. Και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να το πετύχουν αμφότερες, αφού υπήρξαν φάσεις και στις δύο περιοχές.

Αυτοί που το έβαλαν, όμως, ήταν οι Περιστεριώτες και ήταν γκολάρα, με τον Κουλούρη να παίρνει τη μπάλα εντός περιοχής στο 72′ και να πιάνει φοβερό σουτ για το 2-3, αφού ο Ανέστης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνες (82′ Μόρσεϊ), Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Μάρτενσον (74′ Μεντόσα), Ντίας (74′ Μπαρμπόσα), Νταγκό (74′ Βαρόνε), Ντουάρτε (82′ Καρέλης), Βέργος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (80′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (91′ Νταβιώτης), Μουνίθ (76′ Καρτάλης), Κουλούρης.