Η ώρα για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στους προημιτελικούς του Europa Conference League πλησιάζει και στην UEFA ανησυχούν και δεν το κρύβουν, αφού χαρακτήρισαν την αναμέτρηση της Μασσαλίας ως «υψηλού κινδύνου» και γι’ αυτό τον λόγο στέλνει… ενισχυμένη αποστολή και όχι μόνο τον παρατηρητή.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν 3.300 εισιτήρια για τον αγώνα που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη (7/4) και εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ώρα, οπότε καταλαβαίνει ο καθένας πόσο δυναμική θα είναι η παρουσία τους στις εξέδρες του Βελοντρόμ. Το οποίο Βελοντρόμ, ως γνωστόν, δεν είναι και η πιο εύκολη, η πιο φιλόξενη έδρα της Ευρώπης για τους οπαδούς της αντιπάλου της Μαρσέιγ.

Οι οπαδοί της οποίας, εν τω μεταξύ, διατηρούν άριστες σχέσεις με αυτούς της ΑΕΚ εδώ και δεκαετίες. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, επομένως, ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είναι δυνατό μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις… εξέδρες. Και αυτό, φυσικά, το γνωρίζουν πολύ καλά και οι άνθρωποι της UEFA, οι οποίοι παίρνουν τα μέτρα τους.

Η αναμέτρηση του Βελοντρόμ, όπως θα γίνει πιθανότατα και με τη ρεβάνς της Τούμπας, χαρακτηρίστηκε «υψηλού» κινδύνου από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία πλην του παρατηρητή θα στείλει στη Μασσαλία και δύο security officers, με στόχο να μη συμβεί το παραμικρό και αφετέρου, αν τελικά συμβεί κάτι, να καταγραφούν τα πάντα. Και φυσικά να πέσουν και οι σχετικές τιμωρίες μετά…