Το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι βαρύ τις τελευταίες εβδομάδες και θα γίνει ακόμη περισσότερο, αφού η ομάδα δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης και οι γκέλες συνεχίζονται. Οι κόκκινοι διάβολοι υποδέχθηκαν τη Σαουθάμπτον, προηγήθηκαν αλλά δεν νίκησαν τελικά, μένοντας στο 1-1, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμένει μακριά από το γκολ και να αποτελεί θέμα συζήτησης αφού πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν του εδώ και χρόνια.

Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να βρει δίχτυα στο 6ο λεπτό αλλά δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι απέφυγε και τον τερματοφύλακα, με τη Γιουνάιτεντ να μην πτοείται πάντως και να ανοίγει το σκορ στο 21′ με το κοντινό πλασέ του Σάντσο μετά το γύρισμα του Ράσφορντ.

Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά νωρίς στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 48′ ήρθε η ισοφάριση της Σαουθάμπτον με το ωραίο πλασέ του Άνταμς εντός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα (1-1).

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η ομάδα του Μάντσεστερ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά ο Φόρστερ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Μαγκουάιρ, με τη Γιουνάιτεντ να χάνει την ευκαιρία να μπει στην πρώτη 4άδα.