Καλά μαντάτα για τον Ολυμπιακό! Ο Ρομπέρτο φαίνεται να μην αποτελεί πια την πρώτη επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα στη Βαλένθια.

Ποιος είναι ο πρώτος; Ο Βίκτορ Βαλντές! Οι διοικούντες τις “νυχτερίδες” έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το προφίλ του -υποστηρίζουν οι Ισπανοί- ταιριάζει περισσότερο σε αυτό του τερματοφύλακα που θέλουν στη Βαλένθια για τη νέα σεζόν, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι η προσπάθεια απόκτησής του από την Γιουνάιτεντ έχει δυσκολίες, την στιγμή πουο Βαλντές δεν φαίνεται να πετάει τη… σκούφια του για να αφήσει το αγγλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, φέρεται ήδη να έχει κάνει την κίνησή της αλλά να έπεσε στο κενό. Ωστόσο, στην ισπανική ομάδα δεν δηλώνουν πρόθυμοι να τα παρατήσουν.

Θυμίζουμε ότι η Βαλένθια είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλες τις άλλες για να αποκτήσει τον Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν δείχνει πρόθυμη να δώσει τα χρήματα που ζητούν οι ερυθρόλευκοι.

Πηγή: sport-fm.gr