Από τα τρία σημαντικά μέτωπα που ήταν ανοιχτά στον ΠΑΟΚ έχουν μείνει τρία. Τεχνικός διευθυντής βρέθηκε, σειρά παίρνει το θέμα του προπονητή, ενώ είναι σε εξέλιξη τα play off και στόχος είναι πλέον το καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

Ο Φρανκ Άρνεσεν κάνει συνεχώς επαφές ώστε να καλύψει τις κενές θέσεις στο αγωνιστικό τμήμα. Προτεραιότητα αποτελεί φυσικά ο άνθρωπος που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου και όπως αναφέρεται στη «Live Sport» δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτός να προέρχεται από την Αργεντινή.

Μάλιστα, στο πρόσφατο ταξίδι του στην χώρα του τανγκό ο Δανός έκανε επαφές για το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες ημέρες.

Εντός της εβδομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Άρνεσεν, καθώς θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ και θα κάνει τον κόσμο και τους Δημοσιογράφους πιο… σοφούς σχετική με την υπόθεση του προπονητή. Ίσως να κάνει γνωστό και τον νέο προπονητή.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα διαλέξει… παπούτσι από τον τόπο του. Δηλαδή, τον συμπατριώτη του, Μίκαελ Λάουντρουπ, με τον οποίον είναι πιθανό να γίνει συνάντηση άμεσα, αν και η πλευρά του 50χρονου τεχνικού διαψεύδει.

Πηγή: sport-fm.gr