Στα Σπάτα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει και την Αττική θα διανυκτερεύσουν δέκα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, ανάμεσά τους και ο Αργύρης Γιαννίκης, ενώ πέντε παίκτες και μέλη του σταφ βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο Holiday Inn.

Πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μέλη του σταφ που έφυγαν από τα Σπάτα υπό αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να φτάσουν μετά από τέσσερις ώρες στο Holiday Inn με μεγάλη ταλαιπωρία καθώς η κατάσταση στην Αττική Οδό ήταν αδιανόητη, εγκαταλείποντας τα οχήματά τους.

Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ προκειμένου να διαμείνουν στο ξενοδοχείο, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει δωμάτιο, αλλά τα πάντα είναι κατειλημμένα σε όλους τους χώρους από απλό κόσμο που έπραξε το ίδιο για να απεγκλωβιστεί.

Όσοι άνθρωποι της Ένωσης έμειναν στα Σπάτα γλίτωσαν προφανώς αυτήν την τεράστια ταλαιπωρία, ωστόσο είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύσουν εκεί μιας και δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν αυτή τη στιγμή από το προπονητικό κέντρο.

Εκεί παραμένουν ο Γιαννίκης, ο βοηθός του Τζίνο Λετιέρι, ο Δημητριάδης, ο αναλυτής και ο γιατρός της ΑΕΚ καθώς και ακόμα πέντε μέλη του επιτελείου. Όλοι τους θα περάσουν τη νύχτα εκεί καθώς είναι αδύνατο να οδηγήσουν έξω από το προπονητικό κέντρο.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη η Ένωση έχει προγραμματισμένη προπόνηση για τις 17:00 ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν. Με τα τωρινά δεδομένα πολύ δύσκολα φαίνεται πάντως πως θα λάβει χώρα προπόνηση.

Αυτή είναι η πρωινή εικόνα του προπονητικού μας κέντρου στα Σπάτα! Τα πάντα στα λευκά! ❄️☃️

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Monday, January 24, 2022

Πηγή: Gazzetta.gr