Ο Άρης Σοϊλέδης, στα 30 του χρόνια, παραμένει εν ενεργεία ποδοσφαιριστής αλλά το ότι εδώ και έξι μήνες είναι χωρίς ομάδας τον οδήγησε στην απόφαση να πει «ναι» στον Ατζούν και να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης «Survivor».

Μάλιστα, στο ντεμπούτο του εντυπωσίασε και κατατρόπωσε τον Γιώργο Κατσαούνη που είναι από τα δυνατά χαρτιά του εν λόγω τηλεοπτικού σόου.

Ντεμπούτο με κούπα

Η καριέρα του Σοϊλέδη ξεκίνησε το 2001 στη Θήβα όπου και γεννήθηκε. Το 2004 έγινε μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και λόγω των ικανοτήτων του τού κόλλησαν το παρατσούκλι «Τζόλε της Ρούμελης» (το Τζόλε από το θρυλικό αρχηγό των Πειραιωτών Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς).

Οι προσδοκίες ήταν πολλές. Δεν κατάφερε, ωστόσο, να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2007-2008, ο Τάκης Λεμονής τον εμπιστεύεται και στις 31/10 του 2007 κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και μάλιστα σε τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΛ. Παίζει στην τριάδα των χαφ με Κατσικογιάννη και Μενδρινό, δύο παιδιά που επίσης ήταν από την ακαδημία της ομάδας.

Ο Μήτρογλου στο 39′ σκόραρε και χάρισε το τρόπαιο στους «ερυθρόλευκους».

Το 2010 πηγαίνει δανεικός στον ΟΦΗ και μετά στο Λεβαδειακό. Στη Δόξα Δράμας όμως τη διετία 2011-2013 έχει ρόλο βασικού. Αποχαιρετά την ομάδα της Δράμας με 43 ματς και 2 γκολ και στη συνέχεια αφήνει το στίγμα του και στη Νίκη Βόλου (29 αγώνες / 4 ασίστ).

Επόμενες σταθμός της καριέρας του η ΑΕΚ. Δύσκολη περίοδος καθώς η Ενωση ήταν στη φάση επιστροφής στη Super League. Με τον δικέφαλο στο στήθος έπαιξε σε 41 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ και 5 ασίστ.

Η πρώτη φορά που βγήκε από τη χώρα ήταν τη σεζόν 2016-2017 για την Ομόνοια, όπου και μέτρησε 21 συμμετοχές με 1 ασίστ. Μετά επιστρέφει στην Ελλάδα για την Κέρκυρα και στη συνέχεια τον κάλεσε η Ρουμανία. Αρχικά, η Μποτοσάνι τον κάνει δικό της κι εκείνος έχει βασικό ρόλο με 24 συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει στην Στεάουα Βουκουρεστίου όπου και αγωνίστηκε σε 22 ματς με 1 γκολ.

Ο λόγος που μπήκε στο Survivor

Εδώ κι έξι μήνες είναι χωρίς ομάδας και οι «Διάσημοι» έγινε η επόμενη ομάδα του!

«Με βρήκε ένα εξάμηνο που είμαι χωρίς ομάδα, δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω και έτσι είπα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ζήσω αυτό που έβλεπα στην τηλεόραση και να το κάνω πραγματικότητα», εξήγησε ο ίδιος αργότερα.

Πηγή: gazzetta.gr