Το NBA τιμώρησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με πρόστιμο ύψους 15.000 δολαρίων για τον πανηγυρισμό του στην εκτός έδρας νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Ιντιάνα Πέισερς στην παράταση με σκορ 124-116 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (25/11).

Σ’ εκείνο το ματς, ο «Βασιλιάς» σημείωσε 39 πόντους και πήρε την ομάδα στην πλάτη του και οδηγώντας τη σε μια επιτυχία που οι πρωταθλητές του 2020 είχαν μεγάλη ανάγκη. Πέτυχε ορισμένα καθοριστικά σουτ προς το τέλος του ματς και θέλοντας να δείξει, όμως, πως ακόμη το… έχει έβαλε και τα χέρια του κάτω από τη μέση του και έκανε την κίνηση πως σαν κάτι να κουβαλούσε.

Με λίγα λόγια ήθελε να δείξει στους πάντες πως έχει ακόμη τα… κότσια και τα βάζει με τη νέα γενιά παρά την αμφισβήτηση που δέχεται εξαιτίας των τραυματισμών του στη διάρκεια της περασμένης, αλλά και στην έναρξη της τρέχουσας σεζόν.

Η λίγκα δεν τον προειδοποίησε μονάχα για τα χέρια του, αλλά και για το στόμα του. Του είπαν εν συντομία να σταματήσει να βρίζει. Αυτό το έκανε μετά το ματς όταν σχολιάζοντας την τιμωρία του με ένα παιχνίδι για αγκωνιά που έδωσε σε αντίπαλό του στη διάρκεια του ματς των Λέικερς με τους Πίστονς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δήλωσε: «Ήταν μ…. απόφαση από το NBA».

Βέβαια, το παιχνίδι ήταν έντονο για τον σούπερ σταρ του μπάσκετ καθώς νωρίτερα από τις θέσεις που βρίσκονται στο παρκέ ένα ζευγάρι φέρεται να τον προσέβαλλε, ενώ αν ευσταθούν οι φήμες, έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα για τον γιο του Μπρόνι.

Όπως και να έχει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς την περίμενε την τιμωρία μιας και το NBA δεν επιτρέπει τέτοιου είδους πανηγυρισμούς. Βέβαια, αυτό δεν τον εμπόδισε. Άλλωστε, το ποσό είναι μικρό για τα δικά του δεδομένα. Γι’ αυτό και έδωσε συνέχεια στο Instagram με ακόμη ένα πικάντικο σχόλιο, που προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις.