Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμενόταν με ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες ήταν κοντά στη βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά. Τελικά αυτό που ήρθε ήταν η νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος από τον Βόλο, όπως δείχνει όχι μόνο το τελικό 0-2 αλλά και το γεγονός ότι είχε… 4 δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο! Ατυχία που δεν στοίχισε στους Κρητικούς, οι οποίοι πήραν τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ του Τοράλ, προσπέρασαν τους Θεσσαλούς στη βαθμολογία και μπήκαν στην 5άδα.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, αφού στο 7′ πλησίασε στο γκολ με το σουτ του Λάμπρου, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό διπλό δοκάρι με τους Τοράλ και Μεγιάδο! Το γκολ φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου για τον ΟΦΗ και η επιβεβαίωση ήρθε στο 12′, όταν ο Τοράλ με πολύ ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι κατέβασνα ρυθμό. Κάθε άλλο…

Οι Κρητικοί συνέχισαν να επιτίθενται και στο 17′ είχαν τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Γκαγιέχος, με τον Καμάου στην επαναφορά να αστοχεί ενώ ήταν φάτσα με το γκολ. Ο Βόλος προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται αλλά δεν κατάφερνε να αντιδράσει και στο 38′ ο ΟΦΗ είχε και 4ο δοκάρι, ξανά με τον Τοράλ.

Προσπάθησε ο Βόλος, το «καθάρισε» ο ΟΦΗ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να επιτεθούν αλλά γρήγορα κόπηκαν τα φτερά τους, αφού στο 50′ με σουτ εντός περιοχής ο Τοράλ βρήκε ξανά δίχτυα και έγραψε το 0-2, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 57′ ο Βάτερμαν έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπαρτόλο και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Βόλο να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά να μην τα καταφέρνει.

Θα μπορούσε να το κάνει στο 76′ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Φαν Βέερτ και το 0-2 έμεινε ως το τέλος, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκουλέν (87′ Τερεζίου), Ρινέρ, Φεράρι, Ορόζ (79′ Ροσέρο), Τσοκάνης, Νίνης (46′ Φερνάντες), Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (72′ Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Τοράλ (78′ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Καμάου (65′ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78′ Καστάνιος), Λάμπρου (78′ Στάικος).