Μετά το Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ στην πρεμιέρα, είχαμε ντέρμπι και στη 2η αγωνιστική της Super League 2, με τον Παναθηναϊκό Β’ να υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ στη Λεωφόρο. Ντέρμπι που βάφτηκε κιτρινόμαυρο τελικά, αφού τα γκολ των Κοσίδη και Γιούση από τις ασίστ του Μπακάκη έκαναν τη διαφορά και έδωσαν στη νίκη τη νίκη, η οποία είναι η δεύτερη σε ισάριθμους αγώνες, με 2-0. Αντιθέτως, για τους πράσινους ήταν η δεύτερη ήττα.

Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλό στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να πλησιάζει πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Για την ακρίβεια, η μοναδική φάση του πρώτου μέρους ήταν το πολύ καλό σουτ του Γέβτιτς που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ξενόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι κιτρινόμαυροι ήταν εμφανώς καλύτεροι, ανέβασαν την απόδοσή τους και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 70′ με τον Κοσίδη μετά το γύρισμα του Μπακάκη από δεξιά, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-2 στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Γιούση.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Βαγιανίδης, Σένκεφελντ (36᾽ Αντωνίου), Ενγκμπακοτό (83᾽ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης (83᾽ Ρόμπι), Σέχου, Καρβούνης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης (83᾽ Ματσαδές), Ηλιάδης (65᾽ Κούτσιας).

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης (76᾽ Αρβανίτης), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Μπακάκης, Μπάμπης (68’ Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γέβτιτς (76᾽ Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης, Ραντόνια (87’ Σταμούλης), Κοσίδης (87᾽ Ιατρούδης).