Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, έχοντας ως στόχο φυσικά να κάνει αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει την 1η θέση. Τα νέα, επομένως, για κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας προφανώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο, με τον παίκτη να έχει ήδη μπει σε καραντίνα.

Στις 21 Οκτωβρίου οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει μεγάλη νίκη με 2-1 στη Δανία και έγιναν το φαβορί για την 1η θέση του ομίλου. Αυτό, όμως, θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και στον αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη.

Ένα παιχνίδι για το οποίο ο δικέφαλος του βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Τετάρτη με ένα απρόοπτο. Όπως έγινε γνωστό, στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες υπήρξε ένα κρούσμα κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μπει αμέσως σε καραντίνα, ενώ ακολουθούνται πιστά όλα όσα αναφέρει το πρωτόκολλο για τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Όπως και να έχει, αυτό δεν αλλάζει σε κάτι τον στόχο του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης. Σε αυτή βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.