Ο αγώνας των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν εξελίχθηκε καλά για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού δεν αποφεύχθηκε η ήττα με 113-108. Ο τελευταίος που φταίει για αυτό, όμως, είναι ο Έλληνας φόργουορντ, αφού έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με 40 πόντους, 16 εριμπάουντ και 7 ασίστ, κάνοντας τον Άντονι Έντουαρντς να τον αποθεώσει με τον δικό του τρόπο.

Ο Νο1 του περσινού ντραφτ του ΝΒΑ δεν μπορούσε παρά να μείνει με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τον Αντετοκούνμπο να κάνει τα πάντα κόντρα… σε όλους. Και το «κόντρα σε όλους» δεν είναι υπερβολικό αλλά η αλήθεια, όπως την κατέθεσε ο παίκτης των Τίμπεργουλβς.

«Απέναντι σε έναν τέτοιο τύπο δεν μπορείς να ανησυχείς αν θα σκοράρει. Αυτό θα κάνει. Ο καρ@@@ έχει ύψος 2.11 και είναι 110 κιλά. Σκ@@@, οπότε του βάλαμε τέσσερις τύπους πάνω του και αυτός συνέχιζε να σκοράρει», ήταν τα λόγια του Έντουαρντς.

Επιστροφή στη δράση κόντρα στους Σπερς

Επόμενος αγώνας των Μιλγουόκι Μπακς είναι τα ξημερώματα της Κυριακής κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και αναμένεται ακόμη ένα show του Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει την επιστροφή στη δράση του βασικού πόιντ γκαρντ Τζρου Χολιντέι και του βασικού σέντερ Μπρουκ Λόπεζ, προκειμένου να έχει κάποια βοήθεια.